dimecres, 3 de desembre del 2008

El tracte de RTVV a la manifestació per l'educació indigna a la blogosfera valencianista

Estrenem ací la nostra ullada a la blogosfera valencianista amb la qual tractarem de fer-nos ressò d'alló més destacat a la xarxa de bitàcoles que ens ocupa. I ho fem destacant la resposta al tractament mediàtic que Canal 9 va fer de la multitdinària manifestació en defensa de l'educació en la qual prop de 80.000 persones, segons els organitzadors , van reclamar la dimissió del Consell Font de Mora.

Anna Peña, portaveu de les JERPV ressumix al seu blog el contingut de visual de la notícia "Estelades, republicanes espanyoles (la confabulación judeo-masónica), i Esquerra (el dimoni amb potes reencarnat en èssers humans portant una pancarta" . Per la seua banda el blog "El mirador valencià" oferix un vídeo on es recull imatges de la manifestació barrejades amb l'informació que aparegué a RTVV.

Rafa Company ironitza al seu blog sobre el càlcul dels manifestants a l'afirmar que serà aplicat un "
«sistema mètric valencià» de la Generalitat i de la Policia Local de la ciutat de València," Mentre Enric Morera, secretari general del BLOC, acusa al PP des del seu blog d'haver comés "Un nou el rècord de manipulació. El que havia de ser un aparador de la nostra autonomia, el buc insígnia de la nostra indústria audiovisual ha esdevingut una arma de manipulació massiva al servei del partit del govern."

Pel que fa a l'actualitat política alguns blocs s'han fet ressó del Congrés Fundacional d'Units x València. És el cas del blog de La Soca que destaca l'aposta per la democràcia cristiana valencianista, o de Pere Palés que fa pública, aprofitant la seua bitàcola, la seua militància en dita formació.

D'altra banda, Pere Fuset, es fa ressó de l'entrevista realitzada per Pàgina 26, després de la seua dimissió com a Secretari General del BLOC JOVE, una entrevista que li aprofita per parlar del Congrés del BLOC que tindrà lloc al febrer. D'este tema també parla la Secretària d'organització d'este partit, Pepa Chesa, al convidar a trencar el bipartidisme.




5 comentarios:

Soca ha dit...

Enhorabona i gràcies per haver inclós La Soca en la primera referència d'esta nova etapa. De visita obligada.

Ja estic canviant la imatge antiga per la nova de blogsvalencianistes.

Anònim ha dit...

Els amics i amigues del BLOC JOVE de la provincia de Castelló també tenim un blog que intentem dur endavant: blocjovecs.blogspot.com

Gràcies!

Anònim ha dit...

També els de La Plana Baixa: blocjoveplanabaixa.blogspot.com

Anònim ha dit...

Província de Castelló?

Què tal comarques del Nord?

Anònim ha dit...

a la fi, lo mateix és (dóna igual com si li diga). als valencianistes mos falta un model inter-regional propi, mentrestant beurem de l'aigua d'altres.

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Blogs Valencianistes - Design by Dzelque Blogger Templates 2008