diumenge, 25 de gener del 2009

La blogosfera manté el suport a la ponència del BLOC

Malgrat les notícies publicades en premsa la setmana passada que feien entreveure un conflicte intern al BLOC al voltant de la ponència política i la seua aposta per la pluralitat simbólica , poc ha canviat el parer de la blogosfera valencianista en este tema.

Nombrosos han estat els blogs que al seu temps han celebrat un escrit de
Josep Nadal a la seua bitàcola. Així, els blogs CONSTANTS VITALS de Rosella Antolí, el blog de Rafa Cotanda amb em deus una cassalla o Taronget amb Al Congrés farem saó? enllacen amb el blog del cantant de la Gossa Sorda , malgrat llançar importants crítiques al BLOC discrepa de les crítiques per l'aposta estratègica marcada pels símbols. Així Nadal considera a Sobre la Ponència del Bloc "Sembla com si ens limitàrem a cavar un clot ben fondo al voltant de la trinxera simbòlica fusteriana per a què no passe ningú més, i ningú se’n puga eixir de dins-"

Malgrat que també fan referències a la qüestió dels símbols els blogs amosredo i el de Pere Fuset preferixen centrar l'atenció sobre altres qüestions. Artur Josep parla d'una contribució des del seu col·lectiu de Paiporta mentre que Fuset opta a (Altres) coses que importen al Congrés del BLOC. per destacar l'aposta per la política 2.0. També Xavier López des de l'Alacantí dona a conèixer quina ha estat la seua aportació a Les meues esmenes per al Congrés .

Però potser un dels escrits més sorprenents correspon al de Raimon Galiana qui amb anterioritat s'havia mostrat molt crític amb l'aposta simbòlica del BLOC recollida en la ponència. Els Estatuts de la ponència és l'escrit des d'on es rebutja la necessitat que el BLOC haja de defensar una federació política amb Catalunya i les Balears i per contra lamenta una manca de claredat en l'aposta per l'europeisme.

D'altra banda Pere Fuset i Rafa Company han coincidit en publicar als seus blogs dos articles pensats originalment per a ser publicats pel Levante-El Mercantil Valenciano que fins al moment no han estat inclosos en els seus pàgines. Tots dos articles a més a més dirigixen la mirada cap a Eliseu Climent. El primer porta per títol La silenciosa refundació valencianista i el segon Carta oberta a Eliseu Climent.

Per la seua banda el secretari general del BLOC, Enric Morera ha evitat referir-se a la pol·lèmica malgrat haver-se felicitat per l'article de Josep Nadal com ha fet al seu post T.I.A.

I el regidor del BLOC a l'ajuntament de Castelló comenta al seu blog un tema que li ha servit per botar a la premsa estatal. Enric Nomdedéu , a uns mesos d'estrenar paternitat s'expressa a VULL LA BAIXA!



1 comentarios:

Anònim ha dit...

Bon dia, vos pase una informació sobre una web de noticies que permet incloure opinions i notes de premsa. Heu de manar un correu en contacte (http://www.valencianoticias.com/contact) dient que voleu donar-vos d’alta com a redactors, heu de dir qui sou i quines notes de premsa voleu incloure.
Si vos ho accepten podreu incloure totes les notes de premsa que vulgueu amb fotos.
La web te al voltant de 2.000 visites diàries el que suposa unes 50 o 60 mil visites mensuals. El 80% de les visites son del País Valencià. Pot ser interessant per a difondre les nostres notes de premsa. La web es www.valencianoticias.com

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Blogs Valencianistes - Design by Dzelque Blogger Templates 2008