dijous, 19 de febrer de 2009

Cibercafé amb Enric Morera, Dijous 19, 19 hores

6 comentarios:

Anònim ha dit...

que es repetisca Fuset, s'ha parlat de moltes coses distintes i totes molt interessants, encara hi ha coses que no s'ha pogut desenvolupar lo suficient. estaria que estiguera gravat.

Anònim ha dit...

estaria bé...

doncs això, molt bo. i molt il·lustratiu.

Anònim ha dit...

Per què parla castellà este home? És més graciós? o més important per parlar en llengua de forasters?

Anònim ha dit...

i vostè que diu, li parla a les parets. Qui parla castellà?

tothom pot parlar la llengua que vulga, ara bé cal potenciar la valenciana perquè sols pot crèixer.

Anònim ha dit...

DES D'UN MUNICIPI DEL NOSTRE PAÍS, LI AGRAEISC QUE GRÀCIES A LA SEVA PERSONALITAT, A LA SEVA POLITICA NACIONAL QUE MAI LA MAJOR PART DEL POBLE VALENCIÀ NO HA ESTAT PER LA POLÍTICA NACIONALISTA DE CENTRE-ESQUERRA DEMOCRÀTICA, QUE DURANT ANYS HEM VISCUT ;ESTIC SEGUR QUE GUANYAREM UN BON TROÇ SI SEGUIM DINTRE DE LA MATEIXA LINIA.
DES D'AQUEST MUNICIPI TOTS VOLEM ANAR ARREPLEGATS AMB IPSP O EUPV IR, COM UNA INICIATIVA QUE FAREM ENTRE TOTS ELS CIUTADANS QUE HI VIUEN, TREBALLEN, I VISITEN A SOVINT. JA FA GAIRE TEMPS QUE EL MEU NOM DINTRE DE LA FORMACIÓ SEMBLA HAVER-HI DESAPAREGUT PER MOTIUS TAN USUALS ENTRE AQUELLS QUE DEFENEN LA VIOLÈNCIA PER ACONSEGUIR-NE ELS SEUS TRETS I NO S'ACOSTUMEN NI A TEMPS DE TREVA NI MOLT MENYS A PARLAR CLAR I ESPÉS.

FRANCESC JOSEP ESPINOSA GUIRAU
DES D'UN MUNICIPI PER MI EL MÉS ATRACTIU DE LA ZONA MEDITERRÀNIA QUE AMB EL TEMPS, REITERE, FAREM SENSE OBLIAR LA RESTA DEL PV.

CREC QUE HI HAGUÉ UN MAL ENTÉS ENTRE LA MEVA MULLER I JO EN QUANT A UNES TARGES D'AFILIACIÓ PERÒ QUE DUBTE MOLT QUE FOS PER SI MATEIXA SINO INDUÏDA PER ALGÚ INCLÒS EN AQUELLS ESMENTAT ABANS. GRÀCIES.

966 08 10 37

mstrubell ha dit...

Vixca Santa Pola!

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Blogs Valencianistes - Design by Dzelque Blogger Templates 2008