divendres, 27 de febrer del 2009

Tot a punt per al Vé Congrés del BLOC

La proximitat del V Congrés del BLOC ha portat a bona part de la blogosfera a parlar del procés congressual amb major intensitat del que havia estat la tònica habitual les darrers setmanes.

Destaquem alguns posts : Congrés i renovació de Natxo Bellido, El camí del Bloc (una reflexió precongressual) de Xavi Bellot, EL CONGRÉS de Rafa Cotanda, Congrés del BLOC: No Ferir, No Frustrar de Pere Fuset, i Post congressual de Jordi Davó. Tots ells han estat signants del manifest Generació BLOC.
Però també es parla del Congrés a la pol·lèmica generada entorn al post de Vicent Baydal en que reproduix el seu article publicat pel Levante-EMV: "Valencianistes". La reacció més amarga ha esta la de Toni Cucarella a Els neoblaveros són còmplices d’aquella violència però hi ha hagut altres de diferent caliu com: L'elefant blau o La teoria del colp d'efecte i el boomerang de Ricard Chulià, o Massa testicular. de Rafael Company.
Altres posts interessants publicats els darrers dies han estat Cent anys d'Himne Valencià* de José Beteta, Foc, globalització i pensament únic com a retorn d'Amadeu , i l'emotiu Una d'eixes persones extraordinàries de Xavi Galbis, dedicat al seu pare.

3 comentarios:

Anònim ha dit...

I really like when people are expressing their opinion and thought. So I like the way you are writing

Anònim ha dit...

You have to express more your opinion to attract more readers, because just a video or plain text without any personal approach is not that valuable. But it is just form my point of view

Anònim ha dit...

This is my first visit here, but I will be back soon, because I really like the way you are writing, it is so simple and honest

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Blogs Valencianistes - Design by Dzelque Blogger Templates 2008