dilluns, 9 de març del 2009

Una valoració positiva per al Congrés del BLOC

Ja ha passat més d'una setmana del Vé Congrés del BLOC i és temps suficient com per a que la blogosfera valencianista analitze com han anat les coses pel partit que ha reelegit a Enric Morera amb el 75% dels vots qui ha estrenat nou aspecte per al seu blog.

La ponència política, l'informe de gestió, la composició de la nova executiva, el format del congrés i la repercussió mediàtica han estat els elements més analitzats pels autors dels blogs que ens ocupen.

Enllacem algunes d'estes lectures:
També Carles Choví, d'Units per València, ha fet referència a ¿BiU? al Vé Congrés del BLOC a l'analitzar, de manera sorprenent per a molts, alguns dels obstacles per a una hipotètica entesa entre el seu partit i la formació que lidera Enric Morera.

No deixem el BLOC per què el seu portaveu a l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu ha aprofitat el seu blog per tal de fer pública la seua CANDIDATURA A LES EUROPEES. Fins i tot disposa ja d'un grup de partidaris al facebook amb més de 130 adhesions.

Per la seua banda Rafa Company es defensa a Carta oberta a Pau Viciano. de les acusacions que l'historiador versa sobre ell a la seua darrera publicació. Raimon Galiana a Cau pedra critíca la proposta d'alguns filòlegs d'equiparar acadèmicament la denominació valencià amb la de català.

I per descomptat també han estat nombrosos els blogs que han celebrat el dia internacional de la dona. Destaquem el blog La puça lila de Tamara Folguerà que presenta una iniciativa al respecte llançada des del BLOC JOVE: Construïm l'any de les dones.

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Blogs Valencianistes - Design by Dzelque Blogger Templates 2008