dilluns, 22 de juny del 2009

Alguns canvis

Com podeu observar, hem efectuat alguns xicotets canvis en BlogsValencianistes.

Per una banda, hem actualitzat l'índex de blogs, afegint quatre nous blogs que esperem que tinguen continuïtat i enriquisquen el panorama de la blogosfera valencianista.

Per altra, hem creat un nou apartat en la tercera columna de la dreta amb el nom "Bonus Track" i on estan les últimes actualitzacions dels blogs que no són d'una temàtica estrictament valencianista però que guarden una certa relació (medi ambient, festes, literatura...).

En les pròximes setmanes continuarem incorporant novetats. Moltes gràcies per visitar-nos!

4 comentarios:

Javi ha dit...

El Valencianisme no només és parlar de política. Valencianisme és tot allò que afecta al poble valencià.

Pense que és un error separar-ho en dos.

Miguel ha dit...

Tens tota la raó al Port de Sagunt el Bloc no arriva als 1.500 vots(ja que té 2 regidors amb els vots de Sagunt ciutat). Ens fa explotar temes com les falles, el Valencia C.F. moltes altres coses més.

taronget ha dit...

Hola Javi,

Abans que res, gràcies pel teu comentari i la teua opinió sobre els xicotets canvis que anem implementant.

Realment des de l'inici una de les qüestions més complicades que calia decidir era quin seria el criteri sobre els blogs acceptables.

No podem limitar-nos a indexar blogs que només parlen de política i valencianisme, ni podem obviar la qualitat d'altres blogs que tracten exclusivament temàtiques relacionades amb el valencianisme (Festes populars, sostenibilitat, literatura); però tampoc podem establir un criteri tan ampli (no podem indexar tots els blogs valencians que al cap i a la fi estan relacionats amb el valencianisme) que se perda el valor de tindre un agregador de blogs d'una temàtica concreta.

Per tant, crec que la solució és un punt d'equilibri amb els canvis en la tercera columna que no suposa ni deixar de donar a conéixer blogs relacionats amb el valencianisme, ni perdre eixe punt de concreció temàtica que és el punt d'eixida d'un agregador com este.

Salut!

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Blogs Valencianistes - Design by Dzelque Blogger Templates 2008